понеделник, 9 ноември 2015 г.

Малкият Принц

Здравейте,
отдавна не съм публикувала тук, не смогвам, но пък имам доста нови неща..Много от тях можете да видите на новата ми Facebook страничка Hаndmade by Pepinatoys . Там публикувам почти всичко ново ,което изработя. Така ,че заповядайте  и там..-))

Тази картичка на тема “Малкият принц“ ми поръча моя колежка за първото си внуче. Трябваше да е много специална и междувременно препрочетох отново книжката и то с удоволствие. Това беше и част от задачата ми за да мога да избера подходящият диги-печат.
 Та като се замислих как да я направя специална раших да използвам една сравнително нова за мен техника- която си е чист Скрапбукинг. Или поне аз това разбирам под това понятие.
Използвах останалите парченца от друге проекти, които  непрекъснато се натрупват на купчинка...разбира се само тези с подходящ дизайн - за момченца. и ги „разхвърлях“ по корицата така че хем да се преливат цветовете , хем да им придам движение в една посока. Добавих и звездичките за да  се подчертае посоката  и движението към „ Някоя Нова Звезда-))“


Нанесох гел-стъклен ефект върху звездичките  и върху ботушките за да бъдат по ефектни и блестящи. Впрочем тук искам да благодаря на  Работилничка Мечтатели за това че ми препоръчаха този гел - тубичка с тънък накрайник ,бързо съхне лесно се нанася и е без мирис, за  което поздравявам „колегите-химици“от Анитаскрафт  е марката мисля-)
Използвах блестящи, жълти камъчета, брокат , а картинката е оцветена с акварелни моливи.
Ето и варианта за момиченце .
Това са пликчета за поднасяне на паричен подарък за Кръщене.
Разгъва се, отвътре е с джобче за банкноти и място за   пожеланията.


Ше я покажа в предизвикателствата на:
Приятна вечер от мен и до скоро-))

5 коментара:

Heather каза...

Very cute! That image is very sweet and I love the shine you added. Thanks for playing with Love To Scrap Challenge Blog.

Ileana A. каза...

Lovely creation!
Thanks for playing at Card Mania Challenge.
Ileanaxx

Pepi каза...

Thank you very much girls!


Irena Stefanova каза...

Малкия принц ми е любим. Харесвам как проблясват звездичките, точно за нашето предизвикателство при Love to Scrap! Challenge Blog. Благодаря, че се включи и се надявам да те видим отново следващата седмица!
Прегръдки!
Ирена ДТ

Pepi каза...

Благодаря и аз!и до скоро..