понеделник, 10 декември 2012 г.

Коледна картичка 4

       И последната за днес, картичка с розов отенък..но тя ми стоя на бюрото няколко дни -и я "мислих"  най- дълго...Надявам се да ви хареса и очаквам някой ден да имам късмета все пак ( въпреки голямата конкуренция ) да спечеля при картичкофуриите, защото съм си намислила интересно предизвикателство, с което да предизвикам картичкофеите , картичкофуриите....и всички картичко - творящи...участващи при Картичкофуриите-)))



 Картинката е оцветена с акварелни моливи,  (с това разполагам към момента),  Диадемката и звездичката покрих с златист брокат. Върху снежинките сложих  розови кристалчета в тон с розовия фон и печата...А елхичката е дистресната със зелено мастило.Използвах хартиите на  Marianne Desing.
Харесват ми обемните картички и проекти...те са предизвикателство за мен....ето и още една снимка след като добавих още украски по елхичката  и брокат по Тилда.


3 коментара:

Didi Georgieva каза...

Пепи невероятни коледни картички в розово си направила.Жалко че съм на доста километри за да ги видя на живо и на базара в твоя град.С удоволствие щях да си закупя няколко за да зарадвам любими хора.Желая ти много много успехи и хора които да оценят трудът ти.

Pepi каза...

Благодаря Диди, Надявам се да се харесат и тук, старая се да се развевам и да предлагам Нови неща!

Pepi каза...

Диди, ако искаш пиши ми на e-mail - pepinatoys@gmail.com Мога да ти пратя картички по пощата..-))