петък, 26 октомври 2012 г.

Картича за Благодаря

Искам да споделя тук една много приятна емоция ,която имах наскоро. Получих неочаквано щедър подарък от Мира, без условно и от сърце.. Този неин жест много ме развълнува и зарадва, и реших че ще направя картичка за да и  Благодаря . Та като се "засилих...-))  " направих даже 2 картички , в които използвах материали от нейното подъръче. Ето го и него...

 ...печати  2 комплекта- едните са коледни, мастило Versa Color -cocoa, Перфектни перли,(които от2дни използвам и държа да ви споделя ,че правят страхотни блестящи ефекти...) ,  хартии от дизайнерски блокчета, и 4 букетчета -цветя за декорация на картички.+ вълнообразна ножичка. Мира, сърдечно ти БЛАГОДАРЯ!  Щедър подарък!
А това е едната картичка. Надявам се да  и допадне , защото много се постарах и все си мисля,   че все пак ще я зарадвам приятно...
Оцветяването е с акварелни моливи и е от началните ми опити... така ,че ...ще "дерзая...-))" Розите са моя изработка , а цветето в косите на момиченцето е от подаръка на Мира. Салфетката е от подаръка на Калисто (заедно с картичката за 6,10.2012г.)
Ще учааствам при  http://cardsandthoughts.com/challenge-with-some-gifts/
също и при http://hobbychallenges.blogspot.com/ - включвам я като тинайджърска картичка, единствено ,защото дъщерями която е почти на13 каза  "тежко"-Да ! на въпроса ми дали е  тинейджърска.
А дъщо и в http://crazychallenge.blogspot.com/2012/10/cch-130-handmade-flowers.html

9 коментара:

arcadia каза...

Много сладка картичка си направила! Мира ще я хареса със сигурност, а и как иначе, като е творена с толкова любов. :)

Pepi каза...

Благодаря!

Dilyana каза...

Чудна картичка :-) И аз съм убедена, че много се е харесала :-) Благодаря ти, че участва и в моето предизвикателство :-)

KalySto каза...

Чудесна е! Аз ти пожелавам много забвни моменти с оцветяването - ще видиш колко ще ти хареса да откриваш как става все по-добре и по добре.
Благодаря ти,че сподели тази красавица в Тъмното-тинейджърско Хоби предизвикателство!

Veselina каза...

Здравей, Пепи! Много е хубава картичката ти и много нежна!А дали е тинейджърска - да, според мен! Би допаднала на всяко момиче.

Berit Synnøve каза...

Beautiful card. Great image and coloring.
Thanks for joining The Crazy Challenge.
Hugs Berit

Pepi каза...

Thank uoy!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Пепи, като за първи опити в оцветяването си се справила повече от чудесно! Харесвам печатите на Криста, а ти си направила и чудесна композиция.
Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателството на Кали!

Pepi каза...

Благодаря Щурчо! хареса ми да оцветявам...скоро ще има доста нови опити.. До скоро..-))