петък, 26 октомври 2012 г.

Картича за Благодаря

Искам да споделя тук една много приятна емоция ,която имах наскоро. Получих неочаквано щедър подарък от Мира, без условно и от сърце.. Този неин жест много ме развълнува и зарадва, и реших че ще направя картичка за да и  Благодаря . Та като се "засилих...-))  " направих даже 2 картички , в които използвах материали от нейното подъръче. Ето го и него...

 ...печати  2 комплекта- едните са коледни, мастило Versa Color -cocoa, Перфектни перли,(които от2дни използвам и държа да ви споделя ,че правят страхотни блестящи ефекти...) ,  хартии от дизайнерски блокчета, и 4 букетчета -цветя за декорация на картички.+ вълнообразна ножичка. Мира, сърдечно ти БЛАГОДАРЯ!  Щедър подарък!
А това е едната картичка. Надявам се да  и допадне , защото много се постарах и все си мисля,   че все пак ще я зарадвам приятно...
Оцветяването е с акварелни моливи и е от началните ми опити... така ,че ...ще "дерзая...-))" Розите са моя изработка , а цветето в косите на момиченцето е от подаръка на Мира. Салфетката е от подаръка на Калисто (заедно с картичката за 6,10.2012г.)
Ще учааствам при  http://cardsandthoughts.com/challenge-with-some-gifts/
също и при http://hobbychallenges.blogspot.com/ - включвам я като тинайджърска картичка, единствено ,защото дъщерями която е почти на13 каза  "тежко"-Да ! на въпроса ми дали е  тинейджърска.
А дъщо и в http://crazychallenge.blogspot.com/2012/10/cch-130-handmade-flowers.html

9 коментара:

arcadia каза...

Много сладка картичка си направила! Мира ще я хареса със сигурност, а и как иначе, като е творена с толкова любов. :)

Pepi каза...

Благодаря!

Dilyana каза...

Чудна картичка :-) И аз съм убедена, че много се е харесала :-) Благодаря ти, че участва и в моето предизвикателство :-)

KalySto каза...

Чудесна е! Аз ти пожелавам много забвни моменти с оцветяването - ще видиш колко ще ти хареса да откриваш как става все по-добре и по добре.
Благодаря ти,че сподели тази красавица в Тъмното-тинейджърско Хоби предизвикателство!

Veselina каза...

Здравей, Пепи! Много е хубава картичката ти и много нежна!А дали е тинейджърска - да, според мен! Би допаднала на всяко момиче.

Berit Synnøve каза...

Beautiful card. Great image and coloring.
Thanks for joining The Crazy Challenge.
Hugs Berit

Pepi каза...

Thank uoy!

*щурчо* каза...

Пепи, като за първи опити в оцветяването си се справила повече от чудесно! Харесвам печатите на Криста, а ти си направила и чудесна композиция.
Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателството на Кали!

Pepi каза...

Благодаря Щурчо! хареса ми да оцветявам...скоро ще има доста нови опити.. До скоро..-))