вторник, 19 март 2013 г.

Многослойна картичка

Здравейте,
 Отдавна си мислех да направя Картичка с нещо "по- богато" като украса....а имам доста парчета хубави хартии, които реших да комбинирам. Слоевете са 3броя.

 Картинката е оцветена с акварелни моливи . Дигиталния печат  е познат предполагам на всички в блгопространството- от Криста Смит. Цветето е мое творение  на 5пласта е и е оцветено като тоновете на роклята , (гледах едно англоезично  клипче  ,което не мога да цитирам точно.).         "Нещо ново"  тук е хартиената дантелка ,която си направих с един чисто нов инструмент, който една "съмишленичка" ми услужи..." да изпробвам"-)) Станислава , Благодаря ти!

 Надявам се нашето Благотворително начинание да успее ! и да прерастне в постоянна работилничка за деца, а защо не и за възрастни- в последствие.. Има доста желаещи..(между другото)-)) За първи път се сприятелявам ( Лично, а не виртуално) с друга  картичкофея , с която се открихме на  Традиционния Коледен Базар в нашия град, Тя беше впечатлена от моето творчество , а аз нейните организаторски способности и множество грамоти за благотворителна дейност, щедрост и Добро сърце!
 Имаме една обща серия  Малки картички с Рози , които направихме- заедно. ..Те се разпродадоха за седмица в магазинчето където ги оставихме.-))
 Сега  ни предстои "работилничката"с вълнуващото име "Вълшебно сърце" която започва на 15,04,2013г в читалището в гр Карлово!  Тече записване на децата!!!Стискате ни палци!


Ще се включа в следните предизвикателства-
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/

 http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2013/03/blog-post.html
Историята ,която разказах е закачка към авантюрата на shMe- Другарчето ми не е Виртуално, но е изцяло от Картичко фурийската дейност . Затова ще с включа в нейната игра, а тя  ако прцени- няма да се сърдя  ако ме "дисквалифицира"-))
 Поздрави от мен и до скоро!




4 коментара:

KalySto каза...

Много е сладка! Радвам се че си се престрашила да понатрупаш слоевете!
Благодаря ти, че участва в Card Mania Challenge и успех!

KalySto каза...

И благодаря, че ни показа с какво Ново се Забавляваш сега :)

Pepi каза...

-))) мерси-)))

Being shMe каза...

Привет и от мен, Пепи. Безкрайно трогната съм от инициативата и дейността, която развивате. Картичката много ми хареса, споделеното не по-малко. "Отклонението" от основната тема на Авантюрата тук мисля, че е простимо и за това мога само да се радвам, че си имам още един прекрасен авантюрист. :)ххх