петък, 22 февруари 2013 г.

"Благодаря от сърце!" -Картичка- шейкър

   За първи път изработвам картичка -шейкър.
 Направих я ,за да  благодарим на  някой от гостите за чудесните подаръци ,които получи дъщеря ми за Рождения си ден на 11 02. 2013г.

   И тъй като кокиченцата в двора ,вече цъфнаха, реших да използвам тази хартия от блокчето на Мариане Дезайн - щайга пълна с кокичета..точно като за през февруари.. Всички елементи обработих с мастило ,  за да добият по- артистичен и завършен вид, а Полималното фолио ,с което разполагам се оказа че има този двоен ефект върху картинката..Шейкъра е пълен с миниатюрни маниста ,брокат и звездички, които се движат навсякъде из кръга..

Не е много лесно ( в предвид че разполагам само с ножичка) ,но не е и невъзможно да се направи картичка-шейкър-))   Ще участвам в предизвикателството на Мър-Мяу..

2 коментара:

Emilio Fernandez каза...

Добро утро, как сте?

Моето име е Емилио, аз съм испански момче и живея в град, близо до Мадрид. Аз съм много заинтересовано лице да знаят неща, толкова различни като култура, начин на живот на жителите на нашата планета, фауната, флората и пейзажи от всички страни на света и т.н. в резюме, аз съм човек, който обича да пътува, обучение и зачитане на многообразието на хора от всички краища на света.

Бих искал да пътуват и да отговаря лично всички аспекти горепосоченото, но за съжаление, тъй като това е много скъпо и ми покупателната способност е доста малък, така че измисли начин да пътуват с въображението във всяко кътче на нашата планета. Преди няколко години аз започнах заради тях чрез събиране на използваните печати, можете да видите снимки за фауната, флората, паметници, пейзажи и т.н. от всички страни. Тъй като всеки ден е все по-трудно да се печати, преди няколко години започнах нова колекция, за да получите традиционните писма, адресирани до мен, в която целта ми е да се получи най-малко 1, буква от всяка страна в света. Тази скромна цел е възможно да достигне на най-част страни, но за съжаление тя е невъзможно да се постигне в други различни територии по няколко причини, или защото те са страни, въвлечени във война, или защото те са страни с крайната бедност или защото за каквато и да е причина пощенската система не функционира правилно.

За всичко това ще ви помоля една малка услуга:
Бихте ли бил така любезен да ми изпрати писмо по традиционната поща от България? Разбирам напълно, че смятате, че вашият блог не е подходящото място да попитам, и дори е много вероятно, че ви игнорират писмото ми, но аз ще насоча вниманието ви към трудностите при получаване на писмо от тази страна, а също и Аз не познавам някой, нито къде да пиша в България, за да се увеличи колекцията ми. писмо за мен е като малък сувенир, все едно съм бил посетил тази територия с въображението си и в същото време, пристигането на писма от една страна е знак на мира и нормалността и оригинален начин за популяризиране на страната, в в света. Моят пощенски адрес е следната:

Emilio Fernandez Esteban
Avenida Juan de la Cierva, 44
28902 Getafe (Madrid)
Испания Spain

Ако желаете, можете да посетите ми www.cartasenmibuzon.blogspot.com блог, където можете да видите снимки на всички писма, които съм получил от цял свят.

Накрая бих искал да благодаря на вниманието към настоящото писмо, и дали можете да ми помогнете или не, аз изпратя моите най-добри пожелания за мир, здраве и щастие за вас, вашето семейство и всички скъпи същества.

Твой искрен

Emilio Fernandez

KalySto каза...

Чудесна шейкър картичка! И пролетния полъх на кокичетата е толкова красив!
Радвам се, че го сподели в раздвиженото ни Забавлятелство!