събота, 19 януари 2013 г.

Валентинки, 2-ра част

Ето и останалата част от Валентинките които могат са се подарят  по различен повод, или да се вържат към стрък роза или да се постави банкнота или бижу във вътрешното джобче . ..
Ето някой от моделите...




Колко такива правя за 1час? пита Кати, в нейната Блог-игра   . Ами с готови "Заготовки"- стават бързо.(е..то моето "бързо" не е от най-бързите..-)) Моят отговор е ,че за всеки свободен час- сглобявам готовите си елементи ,или си подготвям "Заготовките" за следващите картички.. това е моя отговор-Всеки свободен час правя картички.-)- това е любимото ми занимание...
А това е кутията  за картички..
Ще се включа и при Мър-мяу - в предизвикателството им  "Аз обичам" .....

4 коментара:

Kati каза...

Радвам се да видя и завършените "валентинки". Подозирам, че на 13-ти вечерта ще бъда уведомена, че трябва да направИМ трийсетина валентинки за градината, та ще имам предвид твоите тогава.
Желая ти много по един час свободно време, което да запълваш с картички и други чудесии от хартия.

Pepi каза...

Мерси! Дано имаме и занапред време и вдъхновение за Валентинки и въобще за картички ,и ти и аз и всички картичкофеи от голямото семейсто тук..Успех със "спешните" поръчки-))

KalySto каза...

Чудесни са и толкова много! Радвам се когато видя някой толкова вдъхновен като теб!
Благодаря,че сподели любимите си цветове в шареното ни Забавлятелство този месец!

Pepi каза...

Мерси Кали, любими цветови комбинации имам различни- както и идеи,... щастлива съм ,че мога да ги споделям с вас !!!..... -)))