събота, 8 септември 2012 г.

Картичка - "Моят дом"

 Направих тази картичка  по темата на Пламнито - "Картичка за моя роден дом".. Такъв е моя дом- потънал в ЗЕЛЕНИНА...  " Бяла спретната къщурка  с 2 липи отпред"- този в който живея сега със семейството ми- с голяма градина с цветни лехи, много дървета и  редички от саксии с цветя.. Врабчета , косета  , лястовички и още песнопойни птички , чуруликат и ни будят сутрин ...  Любим цвят ми е ЗЕЛЕНИЯ  във всичките  му нюанси -  използвала съм 7 различни зелени хартии+зелени мъниста..зелено мастило за дистрис...(дърветата , храста и цветята са с дистрес ефект, - пиша това ,защото не съм сигурна че се вижда добре от снимките ...)Дантелените перденца скриват розовите тапети на стаичките...  Харесвам пространствените проекти, картичката се разгъва на 3 пласта.. цветята са обемни .... Мисля че се получи доста пъстро и разлчно...-)))



7 коментара:

Mila каза...

Пепи, много хубава идея е прекрасна реализация! Стискам палци :)

Plamnito каза...

Здравей, Пепи! Много ти благодаря за прекрасната картичка, която си изработила специално за мен! Харесва ми автентичността й - като домът в който живееш със семейството си! Зеленото е моят цвят и съм особено поласкана, че има толкова много нюанси, а със сгъвката ме уцели по слабото място! Желая ти много вдъхновение и от всичко добро - най-доброто!

Pepi каза...

Благодаря за добрите думи..Много се радвам ,че картичката ви харесва..

Toni каза...

Много е красив проектът!Поздравления! Благородно ти завиждам, че живееш в такава прекрасна къща. Това е и моята мечта, която някой ден ще сбъдна!

Pepi каза...

Благодаря Тони, допадна ми темата и се включих без да се замисля...А и много обичам зеления цвят-(зелината ,природата..) Къщичката ни е скромна , но си има удобствата и уюта..и голяма градина...за която са нужни много грижи-)))Тук намирам спокоиствие, а децата ми радост.... Тони, мечтите се сбъдват!

Veselina каза...

Прекрасна картичка! Много уют струи от нея. Поздравления!

Pepi каза...

Благодаря Веси!