четвъртък, 22 май 2014 г.

Пролетна Картичка за Кръщене

Здравейте ,
наскоро направих Пролетна картичка по поръчка на моя колежка за Кръщенето на една млада дама ...Картичката е направена по скеча  и Смятах да я включа в предизвикателството на Хартиени вълшебства  , но...изпуснах срока за участие а оттам и възможността да се състезавам за прекрасните печати на http://adayfordaisies.com/stamps/  ...Мноого ,много ми харесват тези картинки.. ,но пък забелязах че често се намират и свободни такива.. което дава   шанс на всеки крафтър да се "Пробва "-))) с оцветяването..
 Ето я и картичката

Използвах 3 вида дизайнерска хартия , 5 точки- -перлички и  блестящи камъчета , 8 листенца-))да речем...а цветята и дантелката разположих по модела на Скеча..


Картинката е на adayfordaisies ..Оцветявах с акварелни моливи, използвах също  2 вида дистрес мастила...за завършек а Дантелката изрязах с новия ми пънч на Марта Стюард ,на  който все още експериментирам възможностите ..Като цяло Мисля че се получи сполучливо..
Иска ми се да я покажа на по широка аудитория..и затова ще се включа при http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/
макар и да не претендирам че отговаря напълно на условията  там..но...-)))
Ще дерзая-)))
 Поздрави от мен и доскоро..ще покажа още доста нови  неща които изработих напоследък- Пликова за пари за абиуриенти и за Бебе..
Поздрави Пепи