събота, 30 март 2013 г.

Картичка с копчета

Здравейте,
Ще покажа едно картичка ,която направих по предизвикателството на Тони - Картичка с копчета.. при Картичкофуриите. Използвах акварелите моливи за оцветяване на картинката , дизайнерски хартии от подаръците на Калисто и, а копченцата  получих от играта на Светла Дойчинова  преди време. Сега  им намерих приложение. Ето и картичката-
"Малко е тъжничка" каза моята дъщеричка..-ами да - в тон с  мрачното време навън..
Да се надяваме всички ,че скоро ще се оправи  времето да усетим че е Пролет ..и ще напече слънчице -да ни стопли и развесели..-)))
Ще се включа- при Картичкофуриите

понеделник, 25 март 2013 г.

Семпла ,изчистена картичка

   Здравейте,  Днес ще покажа Картичките от една поредица, които правих за наближаващия Празник на Розата ,който празнуваме в нашия китен подбалкански град Карлово-Правим занаятчийски базар, в Художествената галерия..Може да наминете , ако имате път насам-)) Датите са 28-31. 05. 2013 год .  Заповядайте!





Използвала съм печат роза, който е Нов за мени за първи път използвам ,оцветявам с акварелни моливи, използвах дистрес техниката и хартиена дантелка.

Ще се включа в предизвикателството при Картичкофуриите .
Поздрави от мен и до скоро!

сряда, 20 март 2013 г.

АЛБУМЧЕ С КАРТИЧКА

Привет картичкофеи,  наскоро гледах едно клипче - как се прави мини-албумче и реших да се пробвам. Първото беше  Осмомартенско. Но преди няколко дни реших да повторя опита ,като направих и картичка към него. да си стане "комплектче"
Урочето видях от Ем- от "Двете елши" ,която всички познавате, и наистина е леко и приятно  за изпълнение., Изпровбвах и този модел  обемни цветя- доста трудоемки ,но мисля интересни и ефектни..
Ето и другия вариант на Албумче-

 Ще се включа в играта на  Вили по случай блогогодишнината и!Вили поздрави за празника ти от мен!


вторник, 19 март 2013 г.

Многослойна картичка

Здравейте,
 Отдавна си мислех да направя Картичка с нещо "по- богато" като украса....а имам доста парчета хубави хартии, които реших да комбинирам. Слоевете са 3броя.

 Картинката е оцветена с акварелни моливи . Дигиталния печат  е познат предполагам на всички в блгопространството- от Криста Смит. Цветето е мое творение  на 5пласта е и е оцветено като тоновете на роклята , (гледах едно англоезично  клипче  ,което не мога да цитирам точно.).         "Нещо ново"  тук е хартиената дантелка ,която си направих с един чисто нов инструмент, който една "съмишленичка" ми услужи..." да изпробвам"-)) Станислава , Благодаря ти!

 Надявам се нашето Благотворително начинание да успее ! и да прерастне в постоянна работилничка за деца, а защо не и за възрастни- в последствие.. Има доста желаещи..(между другото)-)) За първи път се сприятелявам ( Лично, а не виртуално) с друга  картичкофея , с която се открихме на  Традиционния Коледен Базар в нашия град, Тя беше впечатлена от моето творчество , а аз нейните организаторски способности и множество грамоти за благотворителна дейност, щедрост и Добро сърце!
 Имаме една обща серия  Малки картички с Рози , които направихме- заедно. ..Те се разпродадоха за седмица в магазинчето където ги оставихме.-))
 Сега  ни предстои "работилничката"с вълнуващото име "Вълшебно сърце" която започва на 15,04,2013г в читалището в гр Карлово!  Тече записване на децата!!!Стискате ни палци!


Ще се включа в следните предизвикателства-
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/

 http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2013/03/blog-post.html
Историята ,която разказах е закачка към авантюрата на shMe- Другарчето ми не е Виртуално, но е изцяло от Картичко фурийската дейност . Затова ще с включа в нейната игра, а тя  ако прцени- няма да се сърдя  ако ме "дисквалифицира"-))
 Поздрави от мен и до скоро!




четвъртък, 7 март 2013 г.

Честит 8-ми март-2 част

Открих тази хартия в магазинчето на РумиАрт, не мога да спра да се възхищавам, на прекрасния старинен десен и големите цикламени цветя. Реших че ще използвам всяко късче от нея.. и ето още една поредица малки  и по-големи картички  ..- за 8-март..














Използвах  новия бордюрен пънч на приятелката ми Станислава, ,която беше така любезна да ми предостави и с него ето че се получават чудесни резултати-)))
 Тук е и място да и благодаря за щедроста и  да ви споделя, че най сетне си намерих дружка от моя град с която да обеняме идеи ,материали ,инструменти..и т.н..т -)))






..а ето и малките картички за празника...
С тази серия картички ще уважа играта на  Тони  за 2-рата и цветова комбинация..
 И още нещо... Мили   Жени ,които четете  в момента да Ви е Честит Осми март ! От сърце ви желая Да се чувствуате  Щастливи, Обичани и Желани  !


Честит 8-ми март

Здравейте,и Чести 8-ми март!  Тази година реших да направя няколко картички специално за ..Денят на мама или ден на жената... Ето първата от поредицата..

И тъй като  цветовата комбинация съвпада с предизвикателството на Тони  ще се включа с нейната игра...А картичките ще бъдат утре цял ден на 8-мо мартенския благотворителен базар в центъра на Карлово организиран от една младежка организация..и с идея да стане традиционен..

 Така че ако имате път насам.. към нашия град- Заповядайте..!

неделя, 3 март 2013 г.

Картичка за баба Марта

Ето още едно предложение от мен за мартенска картичка с Пижо и Пенда..

Картичката е се сгъва , а хванатите им  ръцете излизат напред. Това е моя първи опит за 3Д картичка..-)) Семпла е но и  закачлива.Надписва се на гърба...
Ще участвам приhttp://cardsaddicted.blogspot.com/

Мартенска картичка

Здравейте, това е моето предложение за мартенска картичка . Направих я специално за да поздравя едно момиче-Станислава ,  с което отскоро се "открихме " .. в крафтърската дейност..и много си допаднахме.. и сработихме , имаме много идеи , за някой от тях скоро ще пиша и тук...Ето и картичката -
Ще я включа предизвикателството  на       http://gretasart.com/index.php?route=common/home
при   http://cardsaddicted.blogspot.com/