петък, 21 септември 2012 г.

Картичка за Благодаря

Наскоро направих 2 картички ,за да благодаря да мои близки за топлото им отношение към нас. Картичките ми бяха определени като "нежни" , но не са романтични. Искам да ги споделя с вас...  Публикувам ги за първи път.
Ще ги покажа при  http://cardsaddicted.blogspot.com/2012/09/134.html  -картичкофуриите.








четвъртък, 20 септември 2012 г.

"Собич за теб" -2

А това е втората картичка от серията Дете с мече..
 Приготвила съм още няколко картинки...за оцветяване, с акварелните моливи-))))
Ще участвам при http://crazychallenge.blogspot.com/
а също http://cardmaniachallenges.blogspot.com/
и при http://kaboodledoodles.blogspot.com/2012/09/challenge-137-babies-children.html
Поздрави от мен,   надявам се да се харесат ..-))

"С обич за теб"

Реших да направя картички с мечета. До сега, не знаех, че тази тема е толкова популярна и с право- много са приятни за оцветяване и на картички стоят много сладки..ето и моята картичка..
Този път с оцветяването се постарах повече със светлосенките....използвах акварелни моливии , картинката е принтирана на най-обикновен картон 160 гр.- за мое учудване се получи  добре, (до сега бях оцветявала само върху акварелен картон)...ще повторя опитите..и ще споделя.
Мисля да я включа в предизвикателството -
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/
За втори път се включвам при
http://kaboodledoodles.blogspot.com/
 и при http://crazychallenge.blogspot.com/, с тази шапка на точки и кръпчици на райета ,- не мога да се въздържа..-))

понеделник, 17 септември 2012 г.

НА ДОБЪР ЧАС

Направих тази серия картички, за да поздравя учениците в Родата, със започването на новата учебна година..и да им пожелая на добър час! Използвах Дизайнерската хартия на Violet Cloudet
Големият бухал  изрязах от кафяв картон ,добавих блестящ гланц на крилата и дистрес по клонките и светлите части ..и е готов..



Разпечатките, там кадето ми ги направиха не станаха сполучливи.. но мисля че картичките се получиха..  НА ДОБЪР ЧАС! Да са ни живи и здрави децата и да е успешна новата учебна година!

понеделник, 10 септември 2012 г.

Есенна картичка с пчела

Това измайсторих през този уикенд.. Картичка с пчела..Всички листенца на цветчетата и листенцата са си моя изработка и са доста "дистреснати-)).. с кафявото мастило" за да се предаде есенно настроение на цялата картинка..Рамката  е повдигната напред, за обем и пчелата също. ..Добавих и зелени все пак листенца...защото пред септември ги има още много..
   Картичката е размер 15,50см / 20см , а поръчката беше за още по-голяма... Ще отиде да зарадва малчуганите от една  детска група с името"Пчеличка"!-))))


Ще участвам в Хоби предизвикателство № 21Цветова комбинация "Есенни цветове"
а също и      http://kaboodledoodles.blogspot.com/2012/09/challenge-136-flowers.html                  .  Благодаря на Вили за  тази темата..време ни е на всички да се настройваме за есента...-))

Картичка за имен ден..

Моят племеник Симеон имаше имен ден на1 септември  и трябваш спешно да направя поздравителна картичка за празника. Ето какво измайсторих за 30-те мин. с които разполагах.. Досега се съм я публикувала, и ето повода.
Ще я включа в предизвикателството на   http://crazychallenge.blogspot.com/
Семпло на от сърце! Надявам се да се хареса..-))

събота, 8 септември 2012 г.

Картичка - "Моят дом"

 Направих тази картичка  по темата на Пламнито - "Картичка за моя роден дом".. Такъв е моя дом- потънал в ЗЕЛЕНИНА...  " Бяла спретната къщурка  с 2 липи отпред"- този в който живея сега със семейството ми- с голяма градина с цветни лехи, много дървета и  редички от саксии с цветя.. Врабчета , косета  , лястовички и още песнопойни птички , чуруликат и ни будят сутрин ...  Любим цвят ми е ЗЕЛЕНИЯ  във всичките  му нюанси -  използвала съм 7 различни зелени хартии+зелени мъниста..зелено мастило за дистрис...(дърветата , храста и цветята са с дистрес ефект, - пиша това ,защото не съм сигурна че се вижда добре от снимките ...)Дантелените перденца скриват розовите тапети на стаичките...  Харесвам пространствените проекти, картичката се разгъва на 3 пласта.. цветята са обемни .... Мисля че се получи доста пъстро и разлчно...-)))