петък, 31 август 2012 г.

Картичка с Фея

Най-сетне направих и аз първата си картичка с фея....използвах много брокат за крилцата и цялото телце, а също и върху розите и цветята...Така си представям феичките- с много блясък и светлина около тях . Картинката е оцветена с акварелни моливи. Вложих много старание и искрено се Надявам се да се хареса...Ще участвам във забавлятелството на  Мър Мяу и при Картичкофуриите.



неделя, 5 август 2012 г.

Картичка със стил


Много мислих каква Стилна  картичка да направя -а скоро беше рождения ден на съпруга ми- и реших да комбинирам 2-те събития .Участвам в предизвикателството на Картичкофурии - Картичка със стил     с  тази стилна - Мъжка картичка и я посвещавам на моя любим!





Край Морето

Още една картичка на морска тематика от Мен,  която мисля да включа в предизвикателството на    Crazi Challenge #125 -   "край морето". Направих я за да опитам този модел картички - Хармоника ,които видях наскоро ( по друга тема) и много ми харесаха...Надявам се да се хареса...-))


Все се надявам  Скоро  и аз да си легна така на плажа под някой чадър, да си слушам шума на морето и писъка на чайките , да си вдишвам морския въздух....и......